Tjerkwerd - Sylroede

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Dat kan op meerdere locaties in onze mooie gemeente. Wilt u landelijk wonen of toch liever in of nabij een stad?  We hebben voor ieder wat wils. U vindt de vrije kavels in onze gemeente via onderstaande 'lees meer'-knop. Wilt u meer weten over het bouwen van een eigen huis? Onze adviseurs staan u graag te woord in onze Woonwinkel!

Nog geen vier kilometer onder Bolsward ligt Tjerkwerd. Het dorp heeft ongeveer vierhonderdvijftig inwoners en is daarmee de kern voor de vele omliggende buurtschappen. Met de ligging aan de Workumer trekvaart en het Van Panhuyskanaal is Tjerkwerd een geliefde woonplaats voor watersportliefhebbers.

Over Tjerkwerd

Kinderen uit het dorp kunnen naar de eigen peuterspeelzaal en basisschool De Reinbôge. De school huisvest tegenwoordig onder andere een bibliotheek en de kinderopvang. Het kaatsveld is in de zomer de plek waar inwoners elkaar tegenkomen. Tjerkwerd heeft enkele galerieën, een theetuin annex bocante en een kerkje met nijverheidszaken. Tjerkwerd is ook het dorp waar schrijver Hylke Speerstra geboren is.

Goede busverbinding

Veel inwoners gebruiken de faciliteiten van Bolsward waarmee het dorp, net als met Workum, een goede busverbinding heeft.

Kavelinformatie

Er is nog slechts één kavel te koop: 

  • Kavel 3 , oppervlakte 688m2, bedrag inclusief b.t.w. € 114.050,-- 

Belangstelling?

Neem contact op met de heer J. Menage van team Ruimtelijk Beheer en Duurzaamheid, via telefoonnummer 14 0515.

Bekijk toekomstige situatie

Images

Added files

On the map

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings