Sneek - "Geeuwsicht"

1515 keer bekeken 0 comments

De woningbouwmarkt is volop in beweging; ook in Súdwest-Fryslân! De actuele nieuwbouwprojecten in onze gemeente worden hieronder beschreven. Wilt u in één oogopslag zien waar woningbouwprojecten worden gerealiseerd? Klik dan op de groene knop 'kaart' hieronder. Op Funda vindt u ook informatie over de nieuwbouwprojecten in onze gemeente. 

Project Geeuwsicht bevindt zich aan de IJlsterkade in Sneek. In dit project komen 24 vrije sector energiezuinige huurwoningen (3 en 4 kamerappartementen).

Geeuwsicht (in ontwikkeling) Sneek/Appartementen Doelgroep: Senioren Project Geeuwsicht bevindt zich aan de IJlsterkade in Sneek. Geeuwsicht ligt op loopafstand van het centrum van Sneek en heeft een prachtig uitzicht over de Geeuw met de mogelijkheid tot het huren van een eigen ligplaats. In dit project komen 24 vrije sector energiezuinige huurwoningen (3 en 4 kamerappartementen).

De appartementen hebben een inpandige berging en een parkeerplaats. In het project zijn twee liften aanwezig die geschikt zijn voor minder valide. Ook is er een gezamenlijke ruimte aanwezig waar de huurders samen kunnen komen. Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming, rvs keuken en luxe moderne badkamer. De appartementen hebben een mooi ruim balkon met uitzicht over Sneek en de Geeuw. Verwarming wordt collectief aangeboden. Geeuwsicht wordt met oog op de toekomst gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Een prachtig project aan het water.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden via de onderstaande link.

 

Images

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings