Heeg - It Eilân

2679 keer bekeken 0 comments

De woningbouwmarkt is volop in beweging; ook in Súdwest-Fryslân! De actuele nieuwbouwprojecten in onze gemeente worden hieronder beschreven. Wilt u in één oogopslag zien waar woningbouwprojecten worden gerealiseerd? Klik dan op de groene knop 'kaart' hieronder. Op Funda vindt u ook informatie over de nieuwbouwprojecten in onze gemeente. 

Een eiland pal in het bruisende centrum van Heeg en op de voorste rang van het Heegermeer. Zwanenburg Projecten realiseert hier 21 nieuwe woningen met een aanlegsteiger voor de deur. De verkoop start op zaterdag 20 juni 2020. 

De woningen

Op It Eilân komen 21 woningen in acht verschillende typen, stoere pakhuizen en ruime havenwoningen. Het plan bestaat uit 10 rijwoningen, 6 tweekappers en 5 vrijstaande woningen. Geen gevel is hetzelfde; er is bewust voor variatie in materialen en kleuren gekozen.

Watersportdorp Heeg

Ook als je geen fanatieke watersporter bent, een fantastische plek om straks je thuis te noemen. Heeg is het kloppende hart van een streek die gedomineerd wordt door meren, weilanden, weidevogels en hier en daar een kerkje van een dorp of buurtschap. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo het Heegermeer op, rechtstreeks verbonden met de nog iets weidsere Fluessen. In elke andere windrichting is het al net zo mooi en avontuurlijk: via Woudsend naar het Slotermeer, via de Jeltesleat, de Modderige Geau of de Gudsekop zó het Sneekermeer op. Over de Wijde Wijmerts vaar je kaarsrecht naar elfstedenstad IJlst. Onderweg denk je: al die plaatsnamen, die ken ik toch van het Skûtsjesilen? Klopt!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.iteilanheeg.nl
 

Images

On the map

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings