Bolsward - Franekervaart

3331 keer bekeken 0 comments

De woningbouwmarkt is volop in beweging; ook in Súdwest-Fryslân! De actuele nieuwbouwprojecten in onze gemeente worden hieronder beschreven. Wilt u in één oogopslag zien waar woningbouwprojecten worden gerealiseerd? Klik dan op de groene knop 'kaart' hieronder. Op Funda vindt u ook informatie over de nieuwbouwprojecten in onze gemeente. 

Aan de Franekerstraat in Bolsward was tot 2010 de schoollocatie van de LTS. De schoolgebouwen zijn gesloopt om op die locatie woningen te kunnen bouwen. De plannen zijn inmiddels zover uitgewerkt dat de volgende stappen gezet kunnen worden.

Plannen Franekerstraat

Er ligt een plan voor de bouw van 26 rijtjeswoningen, zestien twee-onder-één-kap woningen én één woning die is gekoppeld aan het bijgebouw van de andere twee-onder-één-kap woningen. In totaal gaat het dus om 35 koopwoningen met parkeervoorzieningen. Achter de woningen ligt een prachtig ruimte groenzone. De woningen worden gebouwd door projectontwikkelaar Bemog uit Zwolle.

Bestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt zes weken ter inzage bij de gemeentelijke loketten in Bolsward en Sneek (van 6 november 2018 tot en met 17 december 2018). Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900. 2017BPBolswFrstr-ontw.

Images

On the map

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings