Wonen in Súdwest-Fryslân

Laatste perceel Sneker wijk De Oudvaart verkocht

August 28, 2020 124 keer bekeken 0 comments

Met de verkoop van de grote, driehoekige bouwkavel op de hoek van de Groenedijk en de Stadsrondweg Oost is het laatste perceel in nieuwbouwwijk De Oudvaart in Sneek van de hand gedaan.

Ondertekening

Wethouder Gea Wielinga van Súdwest-Fryslân en Erik Schot en Joost van Kimmenaede van vastgoedontwikkelaar Blue Banner uit Baarn zetten op donderdag 27 augustus 2020 hun handtekeningen onder de verkoopovereenkomst.

Appartementencomplex

Op de kavel van ruim 4000 vierkante meter wordt later dit jaar begonnen met de bouw van een complex met 7 bouwlagen met 34 huurappartementen in het middensegment. De huren variëren van 720 tot 1000 euro per maand.

Experimentele waterwijk

De eerste bouwactiviteiten in wijk De Oudvaart dateren van 2004. Sindsdien zijn er 250 woningen gerealiseerd. De opzet van deze experimentele waterwijk, met grote vrijheid in architectuur, maakte vijftien jaar geleden de tongen los. Nu geldt De Oudvaart vooral als een aangename plek om te wonen. De wijk heeft een verbinding met open vaarwater met een doorvaarthoogte tot 2.50 meter (Middelseerûte).

Foto

Wethouder Gea Wielinga van Súdwest-Fryslân wordt geflankeerd door Joost van Kimmenaede (links) en Erik Schot (rechts) van vastgoedontwikkelaar Blue Banner

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 8

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings